Bats of congress

BATS OF CONGRESS

Lørdag 31.juli får vi besøk fra Nordens Paris når bandet Bats of Congress gjester oss.

Stilfullt, mørkt og sensuelt. Gjengen i Bats, med navnet hentet fra verdens største urbane flaggermuskolloni, er ikke så alvorstung som det kan høres ut. Bandet flørter med sekstitallets råskap og gir lytteren tydelige assosiasjoner til Tarantinos kultklassikere og så mye mer! 

 

Frontfigur Tone fremstår som en elegant blanding av svunnen Hollywood-glamour og vår generasjons kompromissløse rockeikoner. Bandet imponerer med gjennomgående kvalitet og formidling som skiller dem fra andre aktører innen sjangeren pop-noir, og beveger seg inn i territoriet til internasjonale artister!

 

Bats of Congress byr på et unikt sound og en konstellasjon av musikere med mange års erfaring i bransjen. Bandet har vært aktivt siden 2015, da de slapp sin første singel “Pictures of Me and You”. Bats of Congress har siden da definert og perfeksjonert sitt utrykk med flere singelutgivelser, en EP og sin første fullengder som bandet slapp rett før "Lock Down" i 2020.

 

Debutalbumet STORM er en tydelig manifestasjon på ”Bats universet”, produsert i Kysten Studio av Ariel Joshua Sivertsen og mastret av Grammy Award vinner Brad Blackwood, Euphonic Masters i USA, som også tidligere har jobbet med alle utgivelsene til bandet. Albumet har høstet gode anmeldelser og ble nominert til Sami Music Award 2021.

 

Bats of Congress drømmer om å spille konserter og festivaler sommeren 2021 og endelig få promotere sitt nye album.