Carina Dahl

CARINA DAHL


Carina Dahl til Bugøynes Festivalen.


Carina ga ut sitt debutalbum «Hot Child» i 2010 under tiden hun bodde i Stockholm. I 2012 flyttet hun tilbake til Norge hvor hun jevnlig har sluppet musikk siden. Hennes mest strømmede låt er den norske cover-versjonen av «Despacito» som hun fremfører sammen med Adrian Jørgensen som de har mottatt platina trofe for.


Hun har deltatt i Melodi Grand Prix tre ganger. I 2011 deltok hun med sangen «Guns & boys». Og i  2013 med «Sleepwalking».
I 2019 leverte hun et forrykende show i Oslo Spektrum med låta ”Hold Me Down”.

Året 2121 ble smelt av med «Toppen av Norge» som er en humoristisk feststemt låt om den store topptur trenden! Så ble en ny superhit med Så ekte nå - den norske versjonen av Shallow som hun gjorde med Åge Sten Nilsen.
Carina fortsatte året med party-låta «På Frifot», og 25.juni kom sommerlåta “Helt OK”.


Høsten kom balladen “Kjæresten din” og under Stjernekamp slapp Carina tolkning av Lars Winnerback låta “Om du lämna mig nu” som hun kalte “Om du dro fra mæ” som havna på 1.plass på både iTunes & Youtube første dagen, og rett inn på 19.plass på Spotify. Flere låter fra Stjernekamp er utgitt bl. a. Den fineste Chevy´n og Treng dæ no med Adrian Jørgensen. Siste utgivelse heter Mamma og En gang te. Resultatet er at Carina nå er nominert til Spellemannsprisen i sjangeren Festmusikk.Carina Dahl & Kjetil Grodas - Saturday Nights (alright for fighting) - YouTube


Carina Dahl - På Frifot - YouTube