Erlend Osnes

Erlend Osnes


Erlend Osnes har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet "Raae og Osnes" på NRK P3 sammen med makkeren Henning Raae. Våren 2016 var gutta også vikarer for Silje Nordnes og Ronny Brede Aase i NRK P3s flaggskip "P3 Morgen".

 

Siden han debuterte på stand-up-scenen sammen med Terje Sporsem i 2010 har Erlend tatt steget fra deltids- til fulltidskomiker. Han er stadig å se på de største humorscenene i Norge. I 2015 debuterte han med sitt første solo stand-up-show "Av Familiære Årsaker" som solgte ut kulturhus over hele landet. Han har gjort stor suksess med soloshowet “Sjikane” som hadde premiere i 2018 og er nå ute på turné med sitt nye show “Kjærleik”. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen. 

 

Han er aktuell med podkastene “Bak rattet” og “Heimelaga”. 

 

Torsdag 28. juli besøker han Bugøynesfestivalen, og setter standarden for resten av helgen med å åpne festivalen med hysterisk latter og topp stemning.Erlend Osnes - Pung - YouTube